Web design Timisoara, Blog
Web design Timisoara - Servicii de web design Timisoara la preturi corecte - Web design Timisoara si Web design Romania
Web design Timisoara, Webdesign Timisoara la preturi corecte.

Web Design Timisoara"Prin web design sau webdesign se īntelege īn general realizarea de situri web, de la momentul conceperii structurii si interfetei grafice si pāna la finalizarea programarii si introducerea propriu-zisa a datelor - imagini, text, fisiere si alte elemente - care alcatuiesc continutul sitului."
Sursa: >Wikipedia

Web design Timisoara

-

ServiciiDesign web

Oferim servicii complete de Web design, de la realizarea conceptului si pina la implementare.

Dezvoltare si programare web

Proiectul dumneavoastra are nevoie de implementarea unor scripturi existente sau scripturi personalizate ? Nici o problema. Contactati-ne si vom gasi solutia potrivita. Suntem de principiul ca roate a fost deja inventata si nu e nevie sa o reinventam impreuna.

Creatie bannere online

Doriti sa porniti o campanie de publicitate ? Noi va realizam bannerele pentru postarea/inscrierea in diverse retele de Banner Exchange sau schimburi de bannere cu alte situri interesate de colaborare.

Creatie logo-uri

Va incepeti activitatea sau doriti o schimbare de imagine pentru firma dumneavoastra ? Va oferim serviciul de realizare a unui logo pentru afacerea dumneavoastra.

Consultanta imagine web

Aveti un site existent si doriti o parere sau propuneri de imbunatatire a imaginii si usabilitatii, va invitam sa ne contactati.

Design si implementare baze de date online

Pentru situri existente sau noi, implementam solutii cu baze de date pentru administrarea continutului. In cazul in care aveti un site cu zeci, sute sau mii de pagini statice, greu de actualizat si doriti o imbunatatire, putem sa realizam o solutie moderna de administrare a continutului.

Inscriere in motoare de cautare

Aveti un site dar nimeni nu va gaseste ? Motoarele de cautare nu va viziteaza situl ? Noi va inscriem cu placere situl in motoarele de cautare cele mai folosite.

Optimizare situri existente pt. motoare de cautare

Aveti un site dar nimeni nu va gaseste ? Motoarele de cautare va viziteaza situl, dar rezultatele sunt nesatisfacatoare ? Preluam cu placere optimizarea sitului dumneavoastra.

Promovari produse si servicii

Oferiti produse si/sau servicii care doriti sa fie cunoscute ? Prin campanii de publicitate si email-marketing (exclus SPAM) putem sa le facem cunoscute.

CD-uri de prezentare pentru produse si servicii

Doriti un CD de prezentare a firmei ? Realizam CD Business carduri cu prezentari ale firmei, produselor si serviciilor.

Realizare solutii de e-commerce complete

Va punem la dispozitie solutii de comert online pentru comercializarea produselor si serviciilor firmei. Solutiile sunt usor de administrat chiar de catre incepatori.

Implementare solutii de plati online

Doriti sa acceptati plati online pentru produsele si serviciile comercializate pe site ? Contactati-ne pentru a va face o analiza a procesatorilor de carduri, cei mai potriviti pentru dumneavoastra. (comisioane/preturi minime, timp transfer etc)

Cataloage online de produse

Realizam cataloage online pentru orice firma. Daca aveti citeva zeci, sute, mii de produse care trebuie sa devina cunoscute vizitatorilor, va punem la dispozitie diverse solutii de afisare a catalogului de produse pe situl dumneavoastra. Actualizarea / modificarea / adaugarea de noi produse si servicii se poate face direct de catre dumneavoastra, la orice ora si de la orice PC conectat la internet.

Campanii de publicitate pe internet

Administram cu placere campani AdWords pentru firma dumneavoastra. Raportam periodic (in functie de cerinte) rezultatele campaniei.

Rezervari de domenii web
(.ro .net .com . org .info si multe altele)

Doriti sa rezervati un nume de domeniu ? Contactati-ne si va putem ajuta. In cazul in care domeniul dorit este ocupat, va punem la dispozitie o lista cu variante alternative disponibile.

Oferte de hosting in Romania, Germania si SUA

Oferim servicii de hosting (gazduire web) pentru situri web realizate de catre noi, dar si pentru alti clienti. Hostarea unui site web la Netconcept nu implica si realizarea sitului de catre noi.

Solutii intranet

Pentru firmele cu flux de documente si informatii destinate strict uzului intern (in cadrul companiei), realizam solutii intranet de management al documentelor, flux informational, raportari samd. Contactati-ne pentru detalii.

Realizare template-uri Wordpress

Doriti sau aveti deja un blog Wordpress instalat ? Adaptam si extindem blog-ul conform nevoilor dvs. specifice. Realizam template-uri Wordpress conform cerintelor clientului.

Modificare si implementare template Wordpress

Implementam si customizam template-ul dvs. Wordpress. IMPORTANT: Nu realizam nici o lucrare, in cadrul careia sa fie lezate in orice fel dreptul de autor al tertilor !

Consultanta web

Aveti nevoie de consultanta generala, referitor la utilitatea / costurile de realizare / perioada de realizare / costurile de administrare ale unui site web ? Contactati-ne pentru a stabili o intilnire. Consultanta este oferita gratuit.

IMPORTANT: Nu realizam nici o lucrare, in cadrul careia sa fie lezate in orice fel drepturile de autor al tertilor !
Respectam si dorim sa fim respectati !
Proiecte

Web design Timisoara Web design Timisoara Web design Timisoara Web design Timisoara
Oferta actuala

Oferte, Web design Timisoara
Articole Blog

De ce sa cumparati un domeniu propriu ...
Legislatie Internet ...
FAILURE - The Secret to Succes ...
Ce inseamna o campanie Adwords ...
Bob Parsons - Cele 16 reguli de baza pentru succesul in afaceri si viata in general ...
Galerii inspirationale CSS internationale ...
Galerie inspirationala CSS romaneasca...
Linkuri partener

Amfostacolo.ro - va propune o solutie diferita, simpla si eficienta ...detalii

Resurse

Imagini gratuite Aboutpixel ...
Imagini gratuite SXC...
Reclama dvs. pe Google ...
Tutoriale Flash si Photoshop ...
Inregistrarea unui domeniu .ro ...
Stumbleupon ...
DMOZ in limba romana ...
Despre Timisoara ...
Timisoara live-cam ...
Vremea in Timisoara ...


Obiectul activitatii: Webdesign Timisoara, Web design Timisoara, Site web Timisoara, Website Timisoara, SEO Timisoara, Webdesign, Web design, Print, Flyere, Cataloage