Web design Timisoara, Blog
Web design Timisoara - Servicii de web design Timisoara la preturi corecte - Web design Timisoara si Web design Romania
Web design Timisoara, Webdesign Timisoara la preturi corecte.

Web Design Timisoara"Prin web design sau webdesign se īntelege īn general realizarea de situri web, de la momentul conceperii structurii si interfetei grafice si pāna la finalizarea programarii si introducerea propriu-zisa a datelor - imagini, text, fisiere si alte elemente - care alcatuiesc continutul sitului."
Sursa: >Wikipedia

Web design TimisoaraProiect: Radel-Hahn.ro

Client:
Radel - Hahn SRL, Sag, Romania

Descriere proiect:
Domenii de activitate:
- Instalatii de climatizare si ventilatie de 1.000-140.000 m3/h
- Instalatii de racire
- Tehnologia proceselor (aer compresat, vid, procese de racire)
- Instalatii casnice, instalatii termice complete, de climatizare, ventilatie si sanitare
- Tehnologia mediilor controlate: aparate cu curent laminar
- Tehnologia de control
- Servicii de urgenta in caz de defectare, service, mentenanta sistemelor si supraveghere la distanta
- Planificare si design de concept

Intreprinderea a fost infiintata in aprilie 1972 de catre dl. Ing. Friedrich Radel si cumnatul sau, Wilhelm Aufner. Astfel, numele de atunci al firmei era Radel & Aufner. Primul sediu al firmei a fost in orasul Mattersburg, Brunnenplatz, iar firma se ocupa cu amenajari interioare si aparate mici de aer conditionat, deoarece Friedrich Radel lucra dinainte de infiintarea firmei in bransa instalatiilor de aer condirionat.

In timp ce profitul in domeniul amenajarilor interioare crestea intr-un ritm lent, vanzarea aparatelor de aer conditionat a mers foarte bine. in cativa ani s-a renuntat complet la afacerea din domeniul amenajarilor interioare, iar firma s-a orientat si mai mult spre fabricarea instalatiilor de climatizare si ventilatie. In curand sediul din oras a devenit neincapator, intreprinderea trebuind astfel mutata la marginea orasului. O cladire mai mare din strada Wiener 22 s-a dovedit a fi locul ideal. Aici intreprinderea se putea dezvolta foarte bine. Complexul de cladiri a fost inchiriat, renovat si extins continuu. In anii '80 complexul a putut fi in sfarsit cumparat, iar in anii '90 au putut fi achizitionate si cladirile vecine. Locatia din Mattersburg cuprinde astazi o suprafata de constructie de aprox. 1.750 m2 pe o suprafata totala de teren de 5.800 m2. In primii ani numarul angajatilor a fost de aprox. 15 persoane, marindu-se incet dar constant. In prezent, aproximativ 50 persoane lucreaza in sediul din Mattersburg. In anul 1992 firma si-a schimbat numele, Radel & Aufner devenind Radel & Hahn, deoarece dl. Robert Hahn s-a alaturat firmei ca asociat si manager general.

Dupa caderea "Cortinei de fier" , s-a ivit in anul 1992 posibilitatea de a cumpara o intreprindere maghiara renumita, si anume firma Defi Rt. din Debrecen/Ungaria. Sub numele de Radel & Hahn Rt. si aceasta intreprindere se ocupa acum cu tehnologia instalatiilor de ventilatie si de aer conditionat. Dupa achizitionarea intreprinderii, aceasta a fost complet modernizata si restructurata. In prezent lucreaza acolo 120 de angajati. In anul 2002 Radel & Hahn GesmbH a fost restructurata si redenumita Radel-Hahn Holding GesmbH.

In cei peste 30 de ani de activitate ai intreprinderii noastre, dotarea tehnica a fost intotdeauna de ultima ora. Aceasta se refera la parcul auto modern, utilajele moderne, la cele mai moderne computere la locurile de munca si la statiile de proiectare CAD. Datorita acestor activitati si imprejurimi pozitive, dupa un lung proces de examinare, firmei Radel-Hahn i-a fost acordata Stema Austriei in octombrie 1997, iar in anul 2000 - Premiul Austriei pentru inovatii.

Tehnologii folosite:
HTML, CSS, PHP

Vizitati acest site:
www.radel-hahn.ro


<< inapoi la portofoliu
Proiecte

Web design Timisoara Web design Timisoara Web design Timisoara Web design Timisoara
Oferta actuala

Oferte, Web design Timisoara
Articole Blog

De ce sa cumparati un domeniu propriu ...
Legislatie Internet ...
FAILURE - The Secret to Succes ...
Ce inseamna o campanie Adwords ...
Bob Parsons - Cele 16 reguli de baza pentru succesul in afaceri si viata in general ...
Galerii inspirationale CSS internationale ...
Galerie inspirationala CSS romaneasca...
Linkuri partener

Amfostacolo.ro - va propune o solutie diferita, simpla si eficienta ...detalii

Resurse

Imagini gratuite Aboutpixel ...
Imagini gratuite SXC...
Reclama dvs. pe Google ...
Tutoriale Flash si Photoshop ...
Inregistrarea unui domeniu .ro ...
Stumbleupon ...
DMOZ in limba romana ...
Despre Timisoara ...
Timisoara live-cam ...
Vremea in Timisoara ...


Obiectul activitatii: Webdesign Timisoara, Web design Timisoara, Site web Timisoara, Website Timisoara, SEO Timisoara, Webdesign, Web design, Print, Flyere, Cataloage